23 Ağustos 2012 Perşembe

Pelin'in İlk Kazası :(

Evet Pelin ilk kazasını atlattı :(
Malesef benim 2 dk gözümü kapatıp kestirmem yüzümden yanımda uyuyan meleğim uyanıp,yataktan düştü :(
Yazarken bile içim titriyor halaa :(
Gece çok sık uyandı akşam erken yattığı için beni de sersemletti sürekli uyan, uyut tekrar yat derken...
Normalde bu aralar çok sık döndüğü için yere yorgan serip öyle yatırıyorum evimiz çok sıcak olduğu için oturma odasında yatırıyoruz klima olduğu için...ee haliyle benimde koltukta yatmaktan sırtım belim haşat oluyor..Her zaman olduğu gibi bu sabah ta Pelin 6'da kalktı biraz oynatıp yorduktan sonra emzirdim tekrar uyudu..Sabaha karşı hava serin olduğu için yatak odasına götürdüm bizim yatağa yatırdım etrafına yastıkları dizdim her ihtimale karşı..bende yanına kıvrılıp ona geniş alan bıraktım ki döndüğünde düşmesin...nasıl olduysa çok feci uykuya dalmışım..Normalde afedersiniz pelinin osuruk sesine bile uyanan ben uyandığını bile duymadım zaten pelin hanım uyanır sessiz sessiz etrafına bakınır döner emeklemeye çalışırr oda yine dönmüş geri geri gide gide yanına koyduğum yastıkları nasıl olduysa yataktan aşşağı düşürmüş sonrada kendi patt yerde :( Düşme sesine uyandım ardından katıla katıla ağladıı çok ağladı kuzumm korktuda ben onu hiç böyle ağlatmadığım için içim gitti kendime çok kızdım nasıl uyurum nasıl sesini duymam..:( Off Allahım kimsenin başına vermesin :( Neyse paniklemeden hemen aldım kucağıma sağına soluna baktım kollarına bacaklarına baktım en önemliside kafasına çünkü yere düştüğünde sırt üstüydü :( çok şükür kızarıklık şişme felan yoktu..sanırım yere düşürdüğü yastıklar hızını kesti zaten onların arasına sıkışmış düşmüş şekilde buldum :(
Hemen yüzünü yıkadım sakinledi emzirdim kendine geldi..2-3 saatte uyutmadım hareketlerini kontrol ettim göz takiplerine baktım..zaten 10 dk sonra şen şakrak babasıyla oynamaya başladı..
babasıda düşme ve ağlama sesine koştu eşimde bayram tatilinden sonrada izinli olduğu için evdeydi...
Hiç bişe demedi kızsa yeri var ama bu vicdan azabı sana yeter ben bişe desemde boş dedi :(
Offf affetmiyorum kendimi saçımı başımı yüzümü çizse haklı kuzum :(
Anne olmak çok zor çok sabır ve dikkat isteyen bir meslek :(
Bundan sonra çok daha dikkat etmem gerekiyor artık yanımda değilde yatağında yatırmam şart oldu...
Rabbim Herkesin çocuklarını bebeklerini korusun...!

2 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun, neyseki ucuz atlatmışsınız. Ev kazaları en çok dikkat isteyen hususlardan biri yavrularımızı allah korusun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler..Evet çok ucuz atlattık çok şükür şimdi iyi..Herkes olacak artık ufak tefek kazalar düşe kalka büyücekler diyorlar..Ama annelik işte vicdan işi dayanamıyorsun üzerine hep titriyorsun..
      Allah herkesin evladığını kazalardan belalardan korusun ;)

      Sil

Yorum yaptığın için teşekkürler muahh :X