22 Haziran 2012 Cuma

Çimlerede Bastık :)





Minnak kuşum çimlerede bastı elektriğini attı :)
Her ne kadar kene korkumuz olsada büyük gözetim altında (babası ve ben ) çimlere bastırdık kızımızı ilkin huylansada sonra değişik geldi hep ayaklarına baktı :)
Piknikten geldikten sonra pelin hanımın her yeri kontrol edildii kene korkusundan :)
bir dahaki sefere tedbirli gidicez şu ürünü methediyorlar minik yavrular için çok iyiymişş bakalım alıp denicem ;)

Ürün hakkında bilgi ise şöyle...

Sinek, arı ve keneye karşı Defans Bitki Özlü

Sivrisinek ve karasineğe 6 saat, kene ve yaban arısına 2 saat süreli etkin çözüm… Doğal korumanız Defans Bitki Özlü ile piknikte, kumsalda sizden rahatı yok!
1972 yılından bu yana Eczacıbaşı güvencesiyle çalışmalarını yürüten Detan, havaların ısınması ve yazın gelmesiyle beraber yaşam alanlarının kapalı alanlardan dışarı ve açık alanlara taşındığı bu günlerde, aileniz ve arkadaşlarınızla hafta sonu ve tatillerinizi daha keyifle geçirmeniz için size, doğal bir koruma sunuyor.

Defans Bitki Özlü ile piknik, kumsal ve mesire alanlarının en büyük problemi olan sivrisinek, arı, tatarcık ve keneler, yanınıza bile yaklaşamıyor!

Uçarken çıkardıkları vızıltı sesi ile yazın en rahatsız eden canlıları arasında yer alan sivrisinekler, yumurtaları için insan kanına ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle, dişi sivrisinek ve tatarcıklar, sürekli insanların olduğu ortamlarda bulunuyor; kan emerken de tropik bölgelerde görülen sıtma gibi birçok ölümcül ve tehlikeli hastalığı bulaştırıyorlar.
Arı sokmaları da özellikle küçük çocuklarda, alerjik ve sistematik rahatsızlıklara yol açıyor; ağrılı ve uzun süreli reaksiyonlara neden oluyor.  Çoklu sokmalar ise şok ve ölüm vakaları ile sonuçlanabiliyor.

Çimen ve çalılıkları seven keneler ise deriye yapışarak kan emiyor ve son yıllarda, Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi gibi ölümcül hastalıkların insanlara bulaşmasına neden oluyor.

Çantada cepte kolaylıkla taşınabilen, pratik kullanımlı Defans Bitki Özlü; sivrisinek, tatarcık gibi haşerelere karşı 6 saat, kene ve arı gibi haşerelere karşı 2 saat doğal koruma sağlıyor.
2 aydan büyük bebekler dahil tüm aile üyelerinin güvenle kullanabileceği Defans Bitki Özlü, okaliptüs içeren su bazlı özel formülü ile hassas ve alerjik ciltleri özenle koruyor.

Kaynak:

1 yorum:

  1. Hey
    Excellent publish, I wish to thank you for this informative read. Keep up your work thank youuuu

    YanıtlaSil

Yorum yaptığın için teşekkürler muahh :X