21 Mayıs 2012 Pazartesi

Süt artırıcı çay...

Bu humana still tree çayı ilk önce hastaneye kontrol için gittiğimde emzirme seminerine katılmıştım ordaki ebe tavsiye etmişti ve numune paketler dağıtmıştı ilk orada duydum..
inşallah ihtiyaç olmaz demiştim fakat bol bol sütüm olsun diyede aldık..
ve çok memnunum ara sıra aklıma geldikçe içiyorum ;)
Tadı diğer süt artırıcı çaylara göre bence daha güzel diğer ürünlerinde numunelerinden vardı denediğim için bunun tadını daha çok beğendim ;)
Tavsiye ederim herkese ;)

Dipnot ekliyeyim sakın benim gibi ilk günler 4-5 bardak içmeyin mazallah süt patlaması yaşayıp mastit olma yolunda ilerleyen biri olarak çok zorlu süreçler atlattım :/
Günde 1-2 bardak yeterli ;)
Aşağıdaki resimdede nasıl bir çay olduğunu görmenizi istedim oralet gibi suda eriyen balık yemlerine benziyor :) ben bitki çayları gibi toz karışımlar zannetmiştim :)


Birde bu markanın Kimyonlu rezene çayınıda Pelinin gaz sancılarının olduğu zamanlar kullandık..Ve çok memnun kaldık hem Pelini rahatlattı hemde uykuya dalmasını sağladı bunu da tavsiye ederimm ;)

 bununda rengi böylee ama bu çok tadsız sanırım bebeklerede verildiği için çok şekerli değil sadece süt şekeri ile tadlandırılmış ben peline nasıl verdim peki ?
1 kahve fincanına 1 çay kaşığı bu çaydan ekledim..
üstüne sıcak su koydum tadını ilkin pelin sevmedi çok çok azda şeker ilave ettim o zaman hanfendi beğendi biraz..fincanı tam bitirmesede istediği kadar bundan çay kaşığı ile kızıma verdim biberon kullanmadım...
Sütümden Peline geçer diyede 1 fincanda kendim içtim..




Sevgilerr...

2 yorum:

  1. Sitenizde biraz gezdimde ne kadar ortak özelliklerimiz varmış :) tasarımımız aynı bu arada ve bende kelebek seven biriyim.ayrıca çok güzel bilgilerde var,öncelikle prensesinizi sağlıkla büyütmeniz dileğiyle...Humanadan bende aldım ama rezene almamıştım hemen onuda ekliyeyim listeme.Takipçinizim bundan sonra bayıldım bloğunuza, sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle blogumu beğenmenize sevindim :) ayy ne güzell kelebekleri sevmemek mümkün mü :)
    Kızım içinde güzel dileklerin içinde çok teşekkürler ;)
    bence de al bulunsun evde gaz zamanları iyi geliyor ;)

    YanıtlaSil

Yorum yaptığın için teşekkürler muahh :X